Ujutru mraz, po podne ledena kiša, na planinama sneg

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Ujutro slab i umeren mraz, po kotlinama i dolinama zapadne i južne Srbije mestimično magla. Prvo prolazno naoblačenje, koje će ujutro na severu i severoistoku Srbije mestimično uslovljavati kišu, sneg i ledenu kišu u toku dana premeštaće se ka jugu Srbije. Posle podne u Vojvodini, a uveče i u centralnim krajevima kratkotrajno razvedravanje. U toku noći drugo prolazno naoblačenje sa snegom, uglavnom u brdskoplaninskim predelima. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 8 do 0 °C, a najviša od 4 do 9 °C.

BEOGRAD
Ujutro oblačno s kišom, koja će se mestimično lediti na tlu. Pre podne prestanak kiše, a posle podne kratkotrajno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od –2 do 0 °C, a najviša oko 6 °C. U toku noći novo naoblačenje s kratkotrajnim snegom.

NOVI SAD
Ujutro oblačno s kišom i susnežicom uz poledicu. Pre podne prestanak padavina, a posle podne kratkotrajno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko –1 °C, a najviša oko 6 °C. U toku noći umereno oblačno.

NIŠ
Ujutro pretež
no vedro i hladno. Pre podne naoblačenje, posle podne kratkotrajna kiša, a u toku noći slab sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 4 °C, a najviša oko 5 °C.

KRAGUJEVAC
Ujutro postepeno naoblačenje. U toku dana slaba kiša ili susnežica. Uveče delimično razvedravanje, a u toku noći novo naoblačenje sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 4 °C, a najviša oko 6 °C.

KRALJEVO
Ujutro naoblačenje. U toku dana slaba kiša ili susnežica. Uveče delimično razvedravanje, a u toku noći novo naoblačenje sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 6 °C, a najviša oko 6 °C.

UŽICE
Ujutro naoblačenje. U toku dana slaba kiša ili susnežica. Uveče delimično razvedravanje, a u toku noći novo naoblačenje sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko –6 °C, a najviša oko 4 °C.

PRIŠTINA
Ujutro pretežno vedro i hladno. Pre podne naoblačenje, posle podne kiša, a uveče i u toku noći sneg. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko -7 °C, a najviša oko 4 °C.


Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x