Ulaznice za EURO 2024 | Prodaja isključivo preko sajta UEFA od 4. decembra

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

FSS.rs
Podelite vest

Srbija je ostvarila san i posle 24 godine izborila plasman na Prvenstvo Evrope, prvo od dana osamostaljenja 2006. godine, odnosno od 2000, kada smo pod tada imenom SR Jugoslavija bili učesnici samita u Belgiji i Holandiji.

Selektor Dragan Stojković, kapiten Tadić, Mitrović  i saigrači očekuju da će u Nemačkoj imati veliku podršku naših navijača, a tim povodom važne informacije koje se tiču ulaznica za mečeve na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj koje se održava od 14. juna do 14. jula 2024. godine.

  1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA što znači da FSS  neće prodavati karte za EURO 2024.
  2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.
  3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14,00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.
  4. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.
  5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Više detalja oko same procedure objavićemo posle žreba koji se održava u Hamburgu, 2. decembra 2023. godine.

FSS.rs
FSS.rs

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x