Umereno do potpuno oblačno, posle podne razvedravanje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Novi Sad, foto: BetaPhoto/Dragan Gojic/MO
Podelite vest

U prvom delu dana umereno do potpuno oblačno, a slab sneg očekuje se još ujutro u planinskim predelima i na jugoistoku Srbije. Do sredine dana u Vojvodini i Negotinskoj Krajini, a posle podne i u ostalim krajevima razvedravanje. Vetar slab i umeren, u istočnoj Srbiji i na planinama povremeno jak, zapadni i severozapadni, do kraja dana u slabljenju i skretanju na južni. Najniža temperatura od 2 do 4 °C, a najviša od 8 °C na jugoistoku Srbije do 16 °C u Podrinju.

BEOGRAD
Ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno. Od sredine dana razvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju na južni. Najniža temperatura oko 4 °C, a najviša oko 12 °C.

NOVI SAD
Ujutro umereno do potpuno oblačno. Pre podne postepeno razvedravanje, a od sredine dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju na južni. Najniža temperatura oko 3 °C, a najviša oko 13 °C.

NIŠ
Umereno do potpuno oblačno i suvo, samo je
još ujutro moguć slab sneg. Posle podne i uveče postepeno razvedravanje. Duvaće umeren severozapadni vetar, koji će uveče i u toku noći oslabiti i biti u skretanju na južni. Najniža temperatura oko 0 °C, a najviša oko 9 °C.

KRAGUJEVAC
Ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno. Od sredine dana postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju na južni. Najniža temperatura oko 1 °C. a najviša oko 12 °C.

KRALJEVO
Ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno. Od sredine dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju na južni. Najniža temperatura oko 1 °C. a najviša oko 12 °C.

UŽICE
Ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno. Od sredine dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju na južni. Najniža temperatura oko –1 °C. a najviša oko 12 °C.


PRIŠTINA

Ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno. Posle podne postepenorazvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju
na južni. Najniža temperatura oko 1 °C. a najviša oko 8 °C.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x