Upozorenje AMSS na poledicu ujutro i uveče

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Vozači u Srbiji u prvom delu dana treba da računaju na mraz i poledicu, koja je moguća i u večernjim satima na deonicama puteva duž rečnih tokova, kotlina, klisura, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Odroni su učestali i ima ih na gotovo svim putevima koji prolaze kroz useke.

Kolovozi su vlažni u nižim predelima a snega ima u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Ivanjice, Valjeva, Kolubare, Kosova, Кruševca, Mačve, Novog Pazara, Požege, Zaječara.

Upozorenje za oblast oko Novog Pazara se zbog velikog odrona na putu kod mesta Кaznoviće – saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom u dužini od 50 metara uz regulisanje saobraćaja semaforima.

Za područje Zaječara se upozorava da je zbog magle vidljivost smanjena na Babinom Zubu do 20 metara i Crnom Vrhu do 50 metara. Takodje se upozorava na sitne odrone duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima,zasecima, a najviše ih ima na Djerdapskoj magistrali.

Na putu Brus-Brzeća ima odrona i nanosa i saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na više putnih pravaca.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu na prelazu Šid čekaju tri sata, a na prelazima Batrovci, Bezdan, Horgoš i Kelebija dva sata.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x