Veče džeza na Zlatiboru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Turistička organizacija Zlatibor
Podelite vest

Zlatiborsko kulturno leto je 13. avgusta na Kraljevom trgu upotpunio nastup muzičkog sastava pod nazivom „Aleksandar Tomić i prijatelji”. Izuzetna atmosfera i interakcija sa publikom su doprineli prijatnom raspoloženju i energiji za koje su zaslužni zvuci dobrog džeza.

Saksofonista i stručnjak opšte i vaskularne hirurgije na Vojnomedicinskoj akademiji, Aleksandar Tomić je predstavio svoje vrhunske muzičke sposobnosti zajedno sa klaviristom Milovanom Paunovićem, kontrabasistom Brankom Markovićem, bubnjarem Dušanom Ivanjiševićem i trubačem Markom Đorđevićem.

Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Tom prilikom posetioci Zlatibora su uživali u zvucima džez pesama. Za sat i po vremena trajanja koncerta muzičkog sastava pod nazivom „Aleksandar Tomić i prijatelji“ su pokazali svoje muzičko umeće i raskošan talenat. To je publika znala da prepozna i da nagradi aplauzima.

Program „Zlatiborskog kulturnog leta“ nastavlja se i u nedelju, 14. avgusta kada će ljubitelji sporta ovde moći da uživaju u turniru u basketu, dok u okviru manifestacije „Miholjski susreti sela“ u selu Tripkovi održava predstava za decu “Zeka lepotan”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x