Veliki popusti i bogat program na Zlatiboru za Dan žena

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

TOZ
Podelite vest

Međunarodni dan žena kao što je poznato, slavi se 8. marta, kao dan koji je posebno posvećen ženama, a u susret ovom prazniku svi hotelijerski i ugostiteljski objekti na Zlatiboru pripremili su poseban program i cenovnik kako bi na pravi način obeležili ovaj značajan datum.

Veliko sniženje cena smeštaja (hoteli nude i do 30% popusta za preko tri noćenja), bogat noćni program u ugostiteljskim objektima kao i snežna bajka koja i dalje traje na Zlatiboru iako je zima pri samom kraju samo su neki od razloga zbog kojih će najpopularnija planinska destinacija u Srbiji i u ovom periodu biti izuzetno posećena. Gosti će pored odličnog smeštaja, imati prilike da uživaju u modernim velnes i spa centrima, kao i najnovijim tretmanima za dame koje hoteli nude uz velike popuste kao deo svoje osmo martovske ponude. Veliki broj kafića i restorana pobrinuo se da tradicionalnim programom, uz večeru i muziku uživo ulepšaju damama kao i svim turistima ovaj praznik.

Nadamo se da ćete se i Vi odlučiti da ovaj datum provedete na “Zlatnoj planini”, a kao pomoć Turistička organizacija “Zlatibor” u saradnji sa hotelijerima je za Vas izradila cenovnik koji se nalazi u prilogu kako bi Vam dodatno pomogli u izboru smeštaja.

1646492287-Cenovnik-8.-mart-Zlatibor-pdf

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x