Veliki projekti pokreću nove ideje u regionu – gondola i u Baru?

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Gold gondola
Podelite vest

Predstavnici lokalne samouprave iz Bara su bili gosti JP „Gold gondola Zlatibor“ sa željom da saznaju više informacija o velikom projektu Opštine Čajetina.

Direktorka Gold gondole, Bojana Božanić, predstavila je osnovne karakteristike zlatne žičare, način poslovanja, sistem funkcionisanja instalacije, kao i dodatne sadržaje, usluge i planove za naredni period.

„Gold gondola je nova turistička atrakcija na Zlatiboru koja je za kratko vreme opravdala dugogodišnje ulaganje energije i novca. To su prepoznale brojne kolege iz turističkih centara u regionu, ali i šire. Kako bismo što bolje predstavili šta sve obuhvata funkcionisanje gondole, našim gostima smo priredili prezentaciju sa svim važnim elementima koji čine poslovanje.

Foto: Gold gondola

Želja nam je da našim potencijalnim saradnicima bliže pojasnimo delove naše velike organizacije koji se odnose na samu instalaciju, njeno održavanje i unapređenje, opremu za tehničko osoblje, organizaciju posla u marketingu i finansijama, kanale komunikacije sa medijima, koncept zabavnih sadržaja koji dopunjuju ponudu, kao i projekte na kojima se trenutno radi“, rekla je direktorka Gold gondole Bojana Božanić.

Saradnicima iz Crne Gore ova prezentacija koristiće kao ideja vodilja za pokretanje njihove gondole, a posebnu pažnju im je privukao ekološki karakter zlatiborske gondole i dostupnost za sve kategorije putnika.

Sve aktivnosti na trasi, zajedno sa bazičnim funkcionisanjem instalacije, prilagođeni su stanardima Parka prirode Zlatibor, a Ribničko jezero će uskoro krasiti ekološki park sa mobilijarоm od prirodnih materijala. Gosti su istakli i da ćemo razmenu iskustava na temu razvojnih projekata u turizmu nastaviti kod njih, kako bi se uverili u potencijale koje nudi Opština Bar.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x