Veoma uspešan Festival craft piva u Nišu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube AgroJug printscreen
Podelite vest

U dvorištu Banovine u Nišu prošlog vikenda tradicionalno je održan Festival Zanatskog Piva. Ova manifestacija ima za cilj promociju craft pivarstva i predstavljanje malih zanatskih pivara i njihovih proizvoda.

Posetioci su imali priliku da uživaju u dobrim pivskim ukusima, bavarskim kobasicama i bogatom muzičkom programu, dok su organizatori po sedmi put pradstavljali u Nišu najuspešnije srpske craft pivare.

Organizator i domaćin Niške craft scene bilo je MINISTARSTVO Beer Bar, sugrađanima i široj publici dobro poznati, kako po prijatnom ambijentu pivnice, tako i po karakterističnim ukusima izuzetnih craft proizvoda. U svojstvu predsednika Festivala zanatskog piva Milivoje Stamenković naglasio je da na jugu Srbije postoji velika šansa za razvoj ove delatnosti u budućnosti.

Uspešno održan 19. sajam poljoprivrede u Kragujevcu

Uspešno je održan 19. šumadijski sajam poljoprivrede u Kragujevcu na kojem je svoje proizvode i usluge predstavilo više od 100 izlagača: proizvođača poljoprivredne mehanizacije, opreme i alata, banaka, osiguravajućih kuća.

U okviru pratećeg programa, tokom četiri sajamska dana, orgaizovani su stručni skupovi i izložbe životinja. Ovom prilikom su najavljena i veća ulaganja u poljoprivredu iz državnog i gradskog budžeta. Posebno uspešan nastup imali su Gruža agrar i Zlatiborski eko agrar iz Čajetine.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x