Veselinović: Jedva čekamo izbore, Zeleno-levi front nudi alternativu za Beograd i Srbiju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BETAPHOTO/Ne davimo Beograd
Podelite vest

Predsednik odborničke grupe Ne davimo Beograd u Skupštini grada Beograda Dobrica Veselinović izjavio je da “redovni izbori u svim opštinama u Beogradu, kao i u brojnim gradovima po Srbiji slede na proleće sledeće godine, a za tada su najavljeni i prevremeni parlamentarni izbori, što smo mogli da čujemo i od premijerke (Ane Brnabić) tokom njenog ekspozea”.

“Naravno, mi jedva čekamo izbore i za njih smo spremni jer nikada nismo ni stali u borbi za dobar grad i dobru Srbiju. Spremni smo i nudimo Zeleno-levi front, političku alternativu za Beograd i Srbiju, kad god se izbori dese”, rekao je Veselinović u intervju za današnju Politiku.

“Ako posmatramo dinamiku u parlamentu”, rekao je Veselinović, “jasno je da je naš zeleno-levi poslanički klub, a posebno Radomir Lazović, uspeo da probudi nadu građana da je drugačija politika moguća, da je moguće boriti se argumentima i istinom protiv spinova Srpske napredne stranke (SNS)”.

“S druge strane, na lokalu, naša odbornička grupa u Skupštini grada Beograda druga je po veličini, odmah posle SNS, što je rezultiralo da i sam gradski parlament izgleda iole pristojnije od Narodne skupštine, kao i da teme koje tamo namećemo posle dugog vremena predstavljaju teme koje more i muče građane”, rekao je Vesilinović, navodeći da je reč o nizu takvih tema.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x