Vesić: Tehnička vlada se neće dogoditi jer opozicija nema ni program ni mogućnosti da je napravi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: RTS video printscreen
Podelite vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić ocenio je danas da se “tehnička vlada neće dogoditi” ukoliko opozicija odnese pobedu na izborima, jer, kako je naveo, nemaju program ni mogućnosti da je naprave.

“Naša opozicija nije izašla ni sa kakvim programom. Nismo čuli da li će privlačiti strane investicije, da li će nastaviti da grade puteve i pruge, kakav je njihov stav o samoproglašenoj nezavisnosti Kosova, kakav im je stav o EU, sankcijama Rusiji. Jedino znaju da su lepši od nas i da bi trebalo da sede na našim mestima”, rekao je Vesić za “Kurir”.

Upitan o prognozama opozicije da će u Beogradu odneti pobedu, Vesić je rekao da takvu priču sluša od 2014.

“Oni misle da se sve unapred zna, ja mislim da imamo odlične rezultate u prestonici, jer ako se negde gradilo, to je u Beogradu”, rekao je Vesić.

Upitan o postizbornoj saradnji sa Socijalističkom partijom Srbije, Vesić je naveo da SNS za sada ne razmišlja o tome.

“Da li ćemo i sa kim praviti koaliciju, zavisi od mnogo faktora posle izbora. Sada o tome ne razmišljamo. Očekujemo apsolutnu većinu, ali to ne znači da kao i ranije nismo spremni da uzmemo partnere, čak i kad nam to apsolutno nije potrebno”, rekao je on.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x