Vesić: Tokom dana biće normalizovano grejanje u Obrenovcu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
foto: Beograd.rs

Sistem grejanja u Obrenovcu trebalo bi da bude normalizovan tokom dana, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

 

„Ja sam na vezi sa predsednikom opštine Obrenovac (Miroslavom) Čučkovićem, njihova toplana radi na malo drugačiji način, ona je vezana za Termoelektranu Nikola Tesla (TENT) i suštinski ne pripada gradu“, rekao je Vesić za Radio-televiziju Srbije.

 

Prema njegovim rečima, na teritoriji Beograda ima sitnijih elektrokvarova koje „Elektrodistribucija“ rešava u hodu, ali nema većih problema kakvih je bilo juče.

 

Vesić je dodao da u pojedinim delovima Beograda još uvek ima problema sa saobaćajem, kako je rekao, na mestima gde je palo drvo ili ostalo zaglavljeno vozilo, ali da se svi ti problemi rešavaju i da je omogućeno funkcionisanje javnog prevoza.

 

„U ovom trenutku imamo devet gradskih i 13 prigradskih i lokalnih linija koje su skraćene. Skraćene su linije 505, 84, 612, 57, 504, 94, 405L, 54 i linija 25P. Ja sam siguran da ćemo do 10, 11 sati normalizovati tu situaciju“, kazao je Vesić.

 

Zamenik gradonačelnika je rekao da su ekipe „Zelenla“ trenutno na četiri od ukupno devet lokacija na kojima su pala drveća ili bandere, zbog čega su skraćene neke od linija javnog prevoza.

 

Prema njegovim rečima, „Zelenilo“ je imalo 205 intervencija tokom jučerašnjeg dana, a do sada je prijavljeno 505 stabala ili velikih grana koje su pale.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x