Vladimir Đorđević POKS “Ne znam da li su svesni i šta će uraditi kada im se nađe milion ljudi na ulicama?!“

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Potpredsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije (POКS) Vladimir Đorđević izjavio je:

„Кonstitutivna sednica Skupštine grada Beograda, odložena je za 1. mart, dok za to vreme grupa građana „MI-glas iz naroda“, polako ali sigurno postaje primer kako obesmisliti glasove Beograđana jer navodno neće podržati vlast, ali ni opoziciju. Oni koji su na početku predstavljali kamen temeljac njihove stabilnosti, ispostavilo se da su najranjivije karike u lancu, prvo Jerković, a sada i Nestorović.

On je za dve tri godine od Vučićevog savetnika za pandemiju, preko „Vitezova reda zmaja”, ušao u „Dveri“, pa napravio i rasturio „MI“, da bi “Pravi MI“ bili oni, i Beli Preletačević bi mogao da mu čestita. Da li su svi ovi navodni sukobi zapravo deo odavno osmišljenog scenarija? Кako baš sada i zašto baš oni? Ili je ideja da javnost poveruje u priču o ličnim nesuglasicama u pokretu, opet?

Pošto su sada iscepkani u tri male grupe, možemo samo da nagađamo ko će i da li će pored Jerkovića podržati klimavu fotelju Aleksandra Šapića. Tog istog Šapića koji ima strategiju izazivanja panike među našim sugrađanima, jer naravno on idealno rešenje problema vidi kroz dobru dozu ispoljavanja njegove histerije i straha šire zajednice od građanskog rata. Samo, ne znam da li su svesni i šta će uraditi kada im se nađe milion razočaranih Beograđana na ulicama, da li će reći da su opozicija, “Pravi Mi“ ili su “njihovi”.

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) i predstavnici koalicije NADA, principijalno ostaju dosledni svojim stavovima da izbori u Beogradu moraju da se ponove!“, poručio je Vladimir Đorđević, Narodni poslanik i potpredsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x