Vučević: Nova vlada će biti vlada kontinuiteta, neki ministri su bili malo nepristojni

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaVideo printscreen
Podelite vest

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da još nisu zakazane sednice Glavnog odbora i Predsedništva te stranke na kojoj će se govoriti o formiranju nove vlade, ali da će biti održane krajem ove ili početkom naredne sedmice, navodeći da je “izvesna” koalicija sa Socijalističkom partijom Srbije.

“To će biti vlada kontinuiteta u kontekstu politike koju pre svega provodi predsednik države Aleksandar Vučić i što je SNS, kao većinski partner u vladi, i do sad radio. Ona mora da ima neki novi volumen i energiju, da donese novu živost”, rekao je Vučević za TV Pink.

On je naglasio da je u vladi potrebno “jače zajedništvo, da bude manje disonantih tonova, manje individualnih smatranja, razmatranja u odnosu na ono što vlada i predsednik definišu kao državnu politiku”.

“Neprijatno je i malo nepristojno da svaki drugi dan neki ministar izađe sa ličnim stavom koji često odstupa od onog što javno kaže premijerka ili predsednik”, naveo je Vučević.

Prema njegovim rečima, moguće je da će se podeliti neka ministarstva, u skladu sa potrebama društva i politikom Srbije, tako da oblasti iz nekih ministarstava dobiju “posebnu pažnu” i resor.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x