Vučić članovima SNS: Izbori 17. decembra odsudni, nema opuštanja

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Predsednik Srbije i doskorašnji lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vanredni izbori 17. decembra biti “odsudni”.

Vučić je u Šapcu na obeležavanju 15 godina od osnivanja SNS kazao da će “svim srcem” biti uz stranku na predstojećim izborima ako to članstvo bude “tražilo”.

“To je jedini način da Srbija ide napred jer nem razlike između onih iz opozicije s leva i onih s desna”, rekao je Vučić.

Pozvao je sve one koji su “od početka” bili u SNS a koji po njegovim rečima, nisu odstupili od ideja “slobodarske Srbije” da se uključe u predstojeću kampanju. ;

“Izbori 17. decembra su odsudni, tog dana nema opuštanja”, rekao je Vučić.

Ocenio je da je SNS “promenila” Srbiju i da je “najnapadanija politička organizacija” u istoriji zemlje.

“To je stranka o kojoj nikada niko ništa lepo nije želeo da kaže a ostavila je ono najlepše Srbiji, ostavila je mir, sigurnost, stabilnost, mnogo veće plate i penzije nego što su ikada bile. Pod upravom SNS zaposleno je 550.000 ljudi više, to je stranka koja je izgradila Srbiju kao nijedna pre, čak ni ona posle Drugog svetska rata”, rekao je Vučić.

On je kazao da u narednom periodu prioriteti Srbije treba da budu naučno-tehnološki napredak, reindustrijalizacija, ulaganje u zdravstvo i obrazovanje.

“Srbija mora snažno da grabi u naučno-tehnološki napredak, svaka opština mora da ima mamograf i magnetnu rezonancu. Obrazovanje je suština, sada smo na Šangajskoj listi ali moramo mnogo više da ulažemo u nauku i obrazovanje. Srbija je pokazala da je slobodna i nezavisna država koja sama donosi odluke, to je politika SNS”, kazao je Vučić.

Dodao je da je pred Srpskom naprednom strankom “budućnost” ali i pozvao članstvo na samokritičnost.

“Svi zajedno moramo da se menjamo i budemo kritičniji prema sebi nego što su drugi”, kazao je Vučić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x