Vučić: Dečak će biti na neuropsihijatriji, privedeni i otac i majka

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je vanrednu konferenciju za medije povodom današnjeg masakra u školi na Vračaru. On je tom prilikom, između ostalog, govorio i o tome gde će dečak, koji je ubo osmoro učenika i obezbeđenje u školi,  biti smešten.

“Dečak od ovog trenutka se nalazi na posebnom mestu. Biće smešten u posebnom delu klinike za neuropsihijatriju. Njegov otac je, kao vlasnik oružja koje je nepropisno držao i čuvao iako je imao dozvole, uhapšen, privedena je i majka, zbog mnogo priča i mnogo laži koje se šire društvenim mrežama, dužan sam da kao predsednik govorim o stvarnim odgovornostima”, rekao je Vučić.

Veselin Milić, načelnik Policijske uprave za Beograd je rekao da je uhapšeni dečak K. K. mesec dana planirao napad i da je koristio pištolj koji je uzeo od oca, kao i da je sa sobom imao i četiri molotovljeva koktela.

On je rekao da je napadač mesec dana planirao napad, te da je imao i spisak dece koje je želeo da likvidira, kao i planove učionica.

Milić je rekao da je današnji dan izabrao zbog toga što je učionica istorije najbliža ulazu, a da je danas njegovo odeljenje prvi čas imalo istoriju.

 On je rekao da je K. K. na ulazu u školu pucao u radnika obezbeđenja i dve devojčice koje su se nalazile na ulazu. Onda je ušao u učionicu istorije i pucao u nastavnicu i decu.

Milić je dodao da je K. K. nakon toga izašao u dvorište i pozvao policiju.

Inače, maloletni K.K. po našem zakonu nije krivično odgovoran za ova ubistva jer ima nepunih 14 godina.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x