Vučić do 19. januara u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

The the logo of the World Economic Forum displayed on a window at the Congress Center in Davos, Switzerland, Monday, Jan. 15, 2024. The annual meeting of the World Economic Forum is taking place in Davos from Jan. 15 until Jan. 19, 2024. (AP Photo/Markus Schreiber)
Podelite vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće od danas do petka, 19. januara u Davosu, gde će prisustvovati Godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma, saopštilo je Predsedništvo.

Tokom boravka u Davosu Vučić će učestvovati na sesiji Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana, a planirano je i da prisustsvuje panelima Vraćanje vere u globalni sistem i Izgradnja Evrope budućnosti, kao i diskusiji na temu Novo evroazijsko svitanje.

Tokom boravka u Davosu Vučić će imati niz bilateralnih susreta sa svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i brojnim predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija.

U Davosu je sinoć počeo 54. Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma (WEF) gde će se će okupiti brojne javne ličnosti, šefovi država ili vlada, partnerske kompanije Foruma, vodeći stručnjaci i predstavnici civilnog društva.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x