Vučić: Moramo da ih pobedimo ubedljivije nego ikad, imali su više u Beogradu ali sad mi vodimo

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (AP Photo/Darko Vojinovic)
Podelite vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je svojim pristalicama da je svaki glas važan i da moraju da pobede ubedljivije nego ikad jer izbori nisu igra, navodeći da su naredne četiri godine najvažnije.

“Pre četiri, pet meseci kad smo radili istraživanja oni su bili kao lista ujedinjena opozicija čak osam posto ispred naše liste u Beogradu. Danas smo mi pet ili šet posto isped njih, ali nije dovoljno, moramo da ih pobedimo ubedljivije”, rekao je Vučić, na predizbornom skupu liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, u beogradskoj Areni.

On je članstvo pozvao da obiđu svaku kuću u Beogradu, da razgovaraju sa ljudima, navodeći da je zadovoljan gradonačelnikom Aleksandrom Šapićem jer je urađeno toliko koliko oni (iz opozicije) nisu nikad.

“I kažu da će svi da se ujedine – pa šta, ujedinjuju se u mržnji da su protiv nekog, zato tražim da ih pobedimo sve zajedno da bismo mogli da radimo za našu Srbiju”, rekao je Vučić.

On je pristalicama poručio da su oni snaga i energija Srbije i pozvao ih da budu još bučniji uz uzvik “na noge Arena”.

“Za pobedu 17. decembra ubedljiviju nego ikada, pedeset posto moramo da dobijemo više nego oni svi. Da ih pobedimo da Srbija ima budućnost. Hvala vam za svu ljubav”, rekao je Vučić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x