Vučić odlazi sa čela SNS-a, četvoro kandidata za naslednika

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
Podelite vest

Na čelu stranke je bio deset godina i na toj funkciji ostaje do maja. “Mislim da je to dovoljno, u glavi već imam četvoro kandidata za naslednika”, kazao je za Blic.

“Vreme je za nove ljude, povlačim se jer ne želim da ugrozim bilo šta pre toga i pobedu stranke na izborima. Začudili biste se kada bi rekao da imam i ja nešto toplina i emocija, ponekad sam i ja ljudsko biće, kažem sebi ovo mogu a ovo ne mogu. Nisam ni dan bio na moru, možda sam se uželeo da budem normalan, običan čovek – rekao je Vučić za K1 TV a prenosi Blic.

Govoreći o odlasku iz politike, kaže da se uželeo “da ne nosi terete ovog sveta, pa ni stranački”.

“Da kažem posvađajte se, ne moram da vas mirim, da vidim šta je to što mi ćerka radi, da malog sina odvedem na džudo, košarku, veliki me ne zarezuje dva posto – kaže Vučić.

Istakao je da je “celog sebe dao, borio se za zemlju, za stranku”

“Za zemlju, daću još sebe,” rekao je.

Ukoliko pobedi na predstojećim izborima i  bude predsednik  u narednih pet godina, to bi bio poslednji njegov mandat na toj funkciji, a na mesto premijera se bi vratio.

“Svakako bi bio poslednji mandat ako do toga dođe, a i ne mogu po Ustavu da se kandidujem posle toga. Ako mislite da je moguće da se vratim na mesto premijera, osim što je teorijski moguće, vidi se da me ne poznajete”, kazao je Vučić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x