Vučić pitao šefa OEBS-a zašto krije da mu je opozicija rekla da svakako neće priznati izbore

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Александар Вучић printscreen
Podelite vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je javno pitao šefa OEBS-a u Srbiji Jana Bratua, kao i šefa misije ODIHR, zašto kriju od međunarodne javnosti da su unapred znali da opozicija u Srbiji neće priznati rezultate izbora.

“Ja imam važno pitanje za šefa OEBS-a u Beogradu Jana Bratua i šefa delegacije ODIHR-a, da li im je rečeno i ko im je rekao, a mi znamo i ko i kada, da bez obzira na to što su znali kakvi će biti rezultati izbora, svi mi imamo istraživanja, rekli da neće da priznaju rezultati izbora. Ja znam da su ti ljudi bili šokirani i pitam ih zašto su to sakrili od javnosti”, rekao je Vučić.

On je više puta ponovio da javno pita i čeka da mu iz OEBS-a kažu da nisu znali.

“A onda ću ja da vam dokažem da su znali samo su ćutali jer su mislili ako prođe – prođe. Nasilje ne može da prođe”, rekao je Vučić.

On je prilikom obilaska radova na izgradnji brze saobraćajnice kod Bačkog Brega ponovio da je ponosan na uzdržano ponašanje policije tokom napada na Gradsku skupštinu Beograda, da je skupština bila puna policije jer su službe znale da se sprema napad jer opozicija “nema argumenata”.

I juče su, kako je rekao Vučić, pustili studente da blokiraju grad kako bi pokazali da je demokratija važna.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x