Vučić: U naredna 24 časa javnosti će biti predstavljeni iskazi očevidaca dešavanja u Banjskoj

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaVideo printscreen
Podelite vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će “u roku od 24 sata” javnosti biti predstavljeni dokazi i iskazi očevidaca koji su bili na licu mesta na Kosovu i Metohiji gde su Srbi ubijeni.

On je naveo da se Srbija neće smiriti dok se ne sazna istina o tome šta se dogodilo u Banjskoj gde je ubijen albanski policajac i najmanje trojica Srba.

“Kada je osmorica policajaca ubijeno u Severnoj Makedoniji to nisu bili teroristi. Ali kada je albanski policajac, koji nije ni trebao da bude na tom mestu, ubijen, svi Srbi do četrnaestog kolena moraju da budu istraženi, pohapšeni i ubijeni”, rekao je Vučić na društvenoj mreži Instagram.

On je ocenio da je proteklih sedam dana bilo najteže za Srbiju zbog događaja na Kosovu i Metohiji i kampanje protiv Beograda.

“Ali mi imamo prijatelje, oni nisu brojni, ali su hrabri i dostojanstveno štite poredak Ujedinjenih nacija i pravo glasa malih nacija. Mi ćemo nastaviti da ulažemo u bezbednost Srbije”, naveo je Vučić.

On je izjavio da ga ne interesuje ko će da vrši pritisak na Srbiju niti kojim lažima misle da povrede Srbe. “Moramo da se ujedinimo, da čuvamo zemlju Srbiju. Nezavisnost Kosova možete da sanjate. Srbija će čuvati povelju UN, čuvaće Rezoluciju 1244 i čuvace svoju teritorijalnu celovitost”, rekao je Vučić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x