Vučić: U utorak ili sredu ćemo pokazati novi ponos Vojske Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija, foto: BetaPhoto/Ministarstvo odbrane Srbije/EV
Podelite vest

BetaPredsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će u utorak ili sredu biti prikazan “novi ponos” vojske Srbije koji će pokazati da je vojska Srbije “mnogostruko snažnija”, posebno, kako je naglasio, prema onima koji bi pokušali da ugroze Srbiju.

“Koliko je toga promenjeno pokazuju i ove vežbe u noćnim uslovima, jer pokazuju razlike izmedju ozbiljne vojske i one koja to nije”, rekao je Vučić posle vežbe vojske Srbije “Vatreni štit 2022”.

On je rekao da će do juna sledeće godine Srbija nabaviti nove francuske naočare za noćno osmatranje, što će pokazati da je vojska potpuno osposobljena za noćnu borbu.

Takodje je rekao da će Srbija uskoro nabaviti i bespilotne letelice “Barjaktar”.

“Od Erdogana sam tražio Barjaktare i preko reda ćemo dobiti tu mogućnost”, kazao je Vučić.


Komentaršući nedavno održane izbore, Vučič je kazao da  je pregledano na stotine džakova i da je sve “čisto kao suza” i dodao da su reakcije opozicije “dečje bolesti”.

“Drago mi je da je pregledano više stotina džakova, u dva džaka se desilo da imamo dva glasa manje”, rekao je Vučić nakon predstavljanja vežbe vojske Srbije “Vatreni štit 2022”.

On je rekao da je civilizovano da neki čestitaju pobednicima i da će sutra uputiti opoziciji poziv za ponedeljak ili utorak da dodju na razgovor.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x