Ne krijemo da smo ponosni na snagu Srbije i vrednosti koje simbolizuje naša trobojka

Vulin naredio podizanje jarbola od 45 metara na Gradini, sredstva obezbedila Republička direkcija za imovinu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: MUP Srbije
Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas na Graničnom prelazu Gradina svečanom podizanju zastave Republike Srbije uz intoniranje himne na novom jarbolu, koji je po njegovom naređenju postavlјen u visini od 45 metara.

„Kako se odnosimo prema zastavi, tako se odnosimo prema državi. Sa jarbola visokog 45 metara vijori se naša trobojka. Aleksandar Vučić je ojačao i uredio Srbiju i to mora da se vidi na svakom koraku u našoj državi. Veliki istorijski narodi neguju kult države i njenih simbola. Srbi su veliki istorijski narod i ne krijemo da smo ponosni na snagu Srbije i vrednosti koje simbolizuje naša trobojka”, istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar policije Aleksandar Vulin posebno se zahvalio Republičkoj direkciji za imovinu i direktoru Jovanu Vorkapiću koji su obezbedili sredstva za izradu jarbola od 45 metara.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, takođe je pohvalio izuzetan i efikasan rad granične policije na Gradini i podsetio da su, pre dva dana, pripadnici Regionalnog centra granične policije prema Bugarskoj, u kombiju zatekli 30 iregularnih migranata koji su na nedozvolјen način ušli u našu zemlјu.

„Granična policija ostvarila je odlične rezultate na suzbijanju narkotika, tokom prethodne godine na Gradini, samo u jednoj akciji granična policija je sprečila da se 13 kilograma heroina nađe na ulicama i dođe do naše dece, dok je u drugoj akciji zaplenila oko 53 kilograma marihuane. Ovo su veliki uspesi i podvizi srpske granične policije”, istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x