Vulin: Osuda EU i SAD dokaz da me ne žele u Vladi Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Aleksandar Vulin, ministar policije; Foto: http://www.mup.gov.rs
Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je osuda Evropske unije i Sjedinjenih Američkih država njegovog negiranja masakra u Račku na Kosovu 1999. godine, dokaz da oni ne žele da on bude član Vlade Srbije.

“Kada premijer Kosova Aljbin Kurti objavi stvaranje Velike Albanije, EU i SAD ćute. Кada sud oslobodi dokazane ratne zločince Orića, Gotovinu i Haradinaja, EU i SAD ćute, kada Priština odbije da sprovede Briselski sporazum EU i SAD ćute, kada ja kažem istinu o Račku EU i SAD progovore”, kazao je Vulin u pisanoj izjavi.

On je naveo da će “možda konačno uspeti da ga smene iz Vlade” i da će im se ispuniti želja da ga ne bude u nekoj narednoj vladi.

“Možda neka zgodna saobraćajna nesreća okonča i moj život, ali ništa ne može da se uradi, a da istina o Račku ne postane vidljiva i dokazana, ništa ne može da se uradi, a da istina o Račku i izmišljenom povodu za NATO agresiju ne bude ispričana. Veliki se ljute na Srbe koji se ne boje da kažu istinu, a posebno istinu koja pokazuje koliko su veliki bili mali pred mojim narodom”, istakao je Vulin.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x