Za kanalizacionu mrežu na Kopaoniku 170 miliona dinara

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/MUP Srbije
Podelite vest

Za rekonstrukciju i izgradnju kanalizacione mreže u turističkom kompleksu Suvo Rudište u opštini Raška na Kopaoniku, biće uloženo 170 miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine Srbije.

Ugovor o o izvođenju radova na rekonstrukciji i izgradnji kanalizacione mreže u tom turističkom kompleksu potpisali su i ministar za javna ulaganja Marko Blagojević i predsednik Opštine Raška Nenad Popović.

Sredstva za realizaciju ovog projekata obezbedila je Vlada Srbije preko Ministarstva zaštite životne sredine i Ministarstva za javna ulaganja.

“Ugovorom je definisano da radovi budu završeni u roku od 730 kalendarskih dana od  trenutka uvođenja u posao. Pored iskoraka ka unapređenju standarda u zaštiti životne sredine, investicija je značajna i za kvalitetniji život stanovnika opštine Raška, kao i za očuvanje prirodnih resursa”, rekla je ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović.

Najavila je da će 200 miliona evra biti uloženo širom Srbije za izgradnju komunalne infrastrukture i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x