Završava se regularni deo Super lige, Zvezda dočekuje Železničar, Partizan na Banovom brdu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Arena Sport TV printscreen
Podelite vest

Utakmicama 30. kola završava se takmičenje u regularnom delu Super lige Srbije, Crvena zvezda dočekuje Železničar iz Pančeva, a Partizan igra na Banovom brdu protiv Čukaričkog. Utakmice se igraju u nedelju i ponedeljak, a poznati su svi učesnici plej-ofa, ekipe koje zauzimaju pozicije od prve do osme, i plej-auta, ekipe koje su plasirane od devetog do poslednjeg 16. mesta na tabeli.

Vodeća Crvena zvezda igra u nedelju od 17 časova na svom terenu protiv Železničara i želi pobedu kako bi zadržala četiri boda prednosti u odnosu na Partizan pred početak plej-ofa. Crveno-beli su prvi na tabeli sa 74 boda, a Železničar zauzima pretposlednje mesto sa 26 bodova.

Partizan će u nedelju od 19.15 igrati na Banovom brdu protiv Čukaričkog i pokušaće da nastavi niz od tri pobede u ligi i zadrži priključak za “večitim” rivalom uoči plej-ofa. Čukarički je šesti na tabeli sa 45 bodova.

Trećeplasirani TSC u nedelju od 16.30 igra u Novom Sadu protiv Vojvodine. Ekipa Žarka Lazetića ima 60 bodova, a četvrtoplasirana Vojvodina ima 47, koliko ima i Radnički 1923, koji će u ponedeljak od 20 časova u Beogradu igrati protiv Voždovca.

Fudbaleri Napretka igraju u nedelju od 16.30 protiv poslednjeplasiranog Radnika iz Surdulice, a Novi Pazar će u ponedeljak od 16 časova dočekati Radnički iz Niša i pokušaće da prekine niz od četiri poraza u prvenstvu.

Mladost će u ponedeljak od 18 časova u Lučanima igrati protiv IMT-a, a Spartak će u isto vreme u Subotici dočekati Javor i pokušaće da prekine niz od četiri poraza.

Posle utakmica poslednjeg kola biće poznat konačan poredak ekipa za plej-of i plej-aut.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x