Završno veče projekta “Različit, a isti”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Film klub Prokuplje
Podelite vest

Uz podršku Evropske unije, Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Fondacije Jelena Šantić i Grupe 484, Film klub Prokuplje realizovao je projekat “Različit, a isti”.

“Par meseci unazad, svake nedelje, mladi u Berilju, Žitnom Potoku, Džigolju i Prokuplju učili su o filmu i napravili prve filmske korake na radionicama, koje su organizovane za njih. Oni su posle toga snimili i svoje prve dokumentarne filmove. U Berilju, Žitnom Potoku i Džigolju su u proteklim nedeljama, organizovane filmske projekcije i tribine, gde su polaznici radionica, njihovi roditelji i nastavnici mogli da vide finalni proizvod učesnika ovog projekta”, rekao je predsednik Film kluba Prokuplje Žikica Jovanović.

Foto: Film klub Prokuplje

U petak od 17 časova u sali Bioskopa Toplica (Gimnazija) u Prokuplju biće održano završno veče na koje dolaze i mladi iz svih okolnih sela u kojima su održavane radionice. Ulaz je slobodan i otvoren za sve sugrađane, a uz filmove i tribine, biće priređen i mini koncert filmske muzike, kao i zabava za najmlađe.

Film klub Prokuplje poziva sve da dođu i pogledaju filmove koje su ovi mladi ljudi snimili, ali i uzmu učešće na tribini i uživaju u filmskoj muzici.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x