Zdrava Srbija formirala opštinski odbor u Lazarevcu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Zdrava Srbija
Podelite vest

Za Bogojavljanje su proslavili dve godina rada Zdrave Srbije (ZS) i prvo su formirali odbore u Zlatiborskom okrugu i Zapadnoj Srbije a sada ideju šire i u ostalim delovima države, zato je stranka Zdrava Srbija formirala opštinski odbor u Lazarevcu.

“Na predstojeće parlamentarne, predsedničke i lokalne izbore u Beogradu ćemo izaći sa Dosta je bilo Saše Radulovića i Živim za Srbiju Jovane Stojković, koaliciji zasnovanoj na ideji da je svaki građanin Srbije rodoljub i da se zalaže za suverenu i nezavisnu državu Srbiju, zadržavajući pritom svoj stranački identitet u toj izbornoj političkoj grupaciji”,  rekao je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović na otvaranju Opštinskog odbora Zdrave Srbije u Lazarevcu.

Predsednik novoformiranog odbora ZS Milinko Šarenac je tom prilikom naglasio da su se građani Lazarevca odlučili da rade na ideji Zdrave Srbije, jer oni žele zdrav Lazarevac.

“Predsednik Stamatović je na Zlatiboru pokazao kako se bori za pristojan život svih građana i mi želimo da taj pozitivan primer primenimo u našoj lokalnoj sredini”, zaključio je Šarenac.

Okupljenim aktivistima stranke obratio se i Arsen Đurić, predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije, koji je naglasio da se stranka ubrzano širi i da će nakon Lazarevca opštinski odbori biti formirani i u Bajinoj Bašti, Smederevu i Smederevskoj Palanci a da će biti formiran i Pokrajinski odbor stranke u Novom Sadu.

“Ono što je pokazalo dobre rezultate u opštini Čajetina, nema razloga da ne uspe i u ostalim delovima Srbije”, rekao je Đurić.

Potpredsednik stranke Miloljub Albijanić rekao je da je Lazarevac čestito ime i da je kroz istoriju pokazao svoj slobodarski duh. On traži čestitog čoveka, jer se ovde nalazi žila kucavica kompletnog elektroenergetskog sistema Srbije. U predsedniku Stamatoviću su upravo prepoznali tu čestitost i ljudske kvalitete koje građani očekuju da ih ima svaki političar koji se iskreno bori za svoj narod i svoju državu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x