Zdravko Čolić besplatno u Valjevu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Maja Vodeničarski i Zdravko Čolić
Podelite vest

Zdravko Čolić će nastupiti 11. avgusta na festivalu „Tešnjarske večeri“ u Valjevu. Ulaz na ovu manifestaciju je besplatan. Najveći Valjevski letnji festival „Tešnjarske večeri“ ove godine trajaće od 05. do 12. avgusta i tokom osam dana festivala, na velikom broju lokacija, biće održano više od 70 različitih programa za decu i odrasle. Koncerti istaknutih muzičara poput grupa Divlje Jagode, Divanhane i Zdravka Čolića, potpomognuti valjevskim muzičarima, obeležiće ovogodišnje Tešnjarske večeri.

Pevač Zdravko Čolić, od momenta kada je stupio na muzičku scenu, vrlo brzo je osvojio srca publike, a to se posebno odnosilo na Valjevo. Njega vežu mnoge lepe uspomene za taj grad. Vojsku je započeo da služi 1978. godine u Valjevu, u kasarni Žikica Jovanović Španac, a kasnije je prekomandovan u Beograd, pa u PožarevacI u vojnom roku se redovno hvatao za mikrofon i zabavljao ostale. Danas, 45 godina kasnije, Zdravko se vraća na isto mesto.

 Na festivalu „Tešnjarske večeri“ i ove godine očekuje nas veoma bogat program.  Promocije, tribine, izložbe, predavanja, igre bez granica Valjevska regata učiniće da Valjevo bude i ove godine epicentar kulture, umetnosti, turizma i privrede. A tradicionalno biće prisutan i program za najmlađe koji obuhvatapredstave za decu, maskenbal i trku beba.

Svečano podizanje zastave „Tešnjarskih večeri“, 05. avgusta u 20.30 časova na Trgu Vojvode Živojina Mišića, označiće početak festivala. Zastavu  će podići članovi Mešovitog Hora Valjevske crkve „Hadži Ruvim“, nosioci ovogodišnje nagrade grada Valjeva u oblasti kulture i umetnosti.

Koncert Zdravka Čolića je zakazan za petak 11. avgust sa početkom u 21h u nekadašnjoj kasarni Kadinjača (Park na Jadru).

 

 

 

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x