Zelenović: Gašić uvlači Srbiju u potencijalne probleme na međunarodnom nivou

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Nebojša Zelenović, Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Poslanik stranke Zajedno Nebojša Zelenović izjavio je da je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uvlači Srbiju u potencijalne probleme na međunarodnom nivou zbog navoda da je “ubica Olivera Ivanovića pod zaštitom Nemačke”.

Zelenović je ocenio da Gašić izjavom “da zna ko je ubica Olivera Ivanovića” obmanjuje javnost i stvara nove probleme za društvo, naveo je Zelenović, a saopštila njegova stranka.

On je podsetio da je Gašić izjavio da institucije Srbije imaju saznanja o tome ko je ubica Olivera Ivanovića, ali da ga je u tome demantovala ambasada Nemačke čije je institucije optužio da sprečavaju privođenje navodnog počinioca.

“Prošle nedelje smo saznali da se Gašić dopisuje sa kriminalcima, pa je iznosio kontradiktorne priče o dva minuta snimka sa naplatne rampe u Doljevcu, pa sada i o ubistvu Olivera Ivanovića, već to bi bilo dovoljno da čovek sa trunkom morala podnese ostavku”, ocenio je Zelenović.

Naveo je i da je građanima dosta nasilja, mržnje i podela koje stvara vlast, kao i da to pokazuju na ulicama “iz nedelje u nedelju”.

“Siguran sam da će i ove subote ljudi masovno izađi na proteste u svim gradovima gde se održavaju”, ocenio je Zelenović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x