Zelenović: Srbija protiv nasilja kao jedna lista može da pobedi na izborima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: SSP Jelena Milošević
Podelite vest

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović izjavio je da veruje da Srbija protiv nasilja kao jedna lista može da pobedi na izborima, kao i da žele da u tu borbu uključe i najmanje dvadesetak odsto glasača Srpske napredne stranke (SNS) kojima je potpuno jasno da rijalitiji ne mogu da uspostave pristojno društvo.

Zelenović je za nedeljnik NIN istakao da se obraćaju i biračima onih stranaka koje se nisu iskazale na protestima, kao što je DSS, čiji je predsednik primio nagradu od ministra vosjke.

Govoreći o ujedinjenju opozicije ocenio je da je konkretno rešenje uspostavljanje zajedničke političke platfrome koja će kod građana otkloniti sumnju da je nemoguće da takve političke organizacije sarađuju.

“Ono što je različito u odnosu na ranije godine je to što su protesti otvorili priliku da stranke sarađuju na jedan bolji i iskreniji način”, istakao je Zelenović.

Komentarišući razdvajanje izbora on je ukazao da je to civilizacijska tekovina koju predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće da dozvoli “jer bi uzgubio neke gradove, a svaki gubitak vlasti, pa makar i u najmanjem segmentu, veliki je udarac za njega”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x