Zelenović (Zajedno): Glasajte za ‘Srbiju protiv nasilja’, ovog puta neće izostati 6. oktobar

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Nebojša Zelenović Foto: BetaPhoto/Amir Hamzagić/EV
Podelite vest

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović pozvao je danas građane da glasaju za izbornu listu “Srbija protiv nasilja” na izborima 17. decembra, navodeći da to nije “prosto političko izjašnjavanje”, već “velika borba za normalan život”, kao i da “ovog puta neće izostati ‘6. oktobar'”.

Zelenović je za današnje izdanje lista Danas rekao da je “Srbija protiv nasilja” lista koja na ovim izborima “garantuje pobedu protiv sveopšteg nasilništva” kojem su građani izloženi.

“Uključivanje velikog broja javnih ličnosti i intelektualaca tokom protesta ‘Srbija protiv nasilja’ i sada tokom izborne kampanje je ohrabrenje ljudima da izađu na izbore. ProGlas poručuje građanima – glasajte i mirno oterajte nasilnike sa vlasti. Osećam duboko poštovanje prema hrabrim ljudima i načinu na koji se oni bore za svoju zemlju”, rekao je Zelenović.

On je rekao i da su nasilje, korupcija i rast cena “stvari koje uništavaju naše društvo”.

“Znamo da su to stvari koje uništavaju naše društvo i garantujem vam da nećemo pogaziti takvo obećanje dato građanima. Ovog puta neće izostati 6. oktobar”, kazao je Zelenović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x