ZLATIBOR NIKAD SPREMNIJI za letnju sezonu, sadržajniji nego ikad pre

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Turstička organizacija Zlatibora
Podelite vest

U Republici Srbiji u aprilu 2021. godine, u odnosu na april 2020. godine, broj dolazaka turista veći je za 2078,2%, dok je broj noćenja veći za 857,0%. U aprilu 2021. godine, u odnosu na april 2020. godine, broj noćenja domaćih turista veći je za 861,0%, dok je broj noćenja stranih turista veći za 846,8%, svi ovi podaci su zvanični podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Mnogi će ostati i u narednim mesecima u Srbiji, i dalje su aktuelne destinacije koje su i ranijih godina bile najposećenije to su Sokobanja i Vrnjačka banja, Zlatibor i Kopaonik.

Svaka od ovih destinacija ima puno toga novog da ponudi. U Sokobanji je to nova renovirana letnja pozornica “Vrelo” gde je upravo gostovala muzička zvezda iz Hrvatske Jelena Rozga.

Zlatibor je akcijom po srpskim gradovima predstavio svoju ponudu. Prethodnih nedelja pod sloganom “Zlatibor – otkrijte gde počinje vaša priča”, zaposleni u Turističkoj organizaciji Zlatibor najavili su predstojeću letnju turističku sezonu i upoznali stanovnike većih gradskih centara sa brojnim sadržajima, atrakcijama i aktivnostima, ali i ponudom smeštaja, koje ih očekuju ako ovog leta svoj odmor rezervišu na Zlatiboru.

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović poziva na Zlatnu planinu, jer su pripremljeni sadržaji za ovo leto bogatiji nego ranijih godina.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x