”Zlatibor, planina bogova” – 130 godina organizovanog turizma na Zlatiboru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Elektronske novine TO Zlatibor - Januar 2023.
Podelite vest

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik Vladimira Živanovića, direktora Turističke organizacije Zlatibor.

Dok nam tema broja donosi priču o izuzetnom jubileju – 130 godina organizovanog turizma na Zlatiboru, koji se sa ponosom i zadovoljstvom obeležava u 2023. godini.

Nizom sadržaja biće obeležena ova jubilarna godina. Neki programi se uveliko pripremaju, drugi osmišljavaju, uz nameru da u avgustovske dane oko Preobraženja turisti i meštani uživaju u njima.

Ne samo kod Kraljeve česme koja simbolizuje ovu dugu tradiciju, nego i na drugim zlatiborskim prostorima. Povodom jubileja snima se zanimljiv dokumentarni film pod radnim naslovom ”Zlatibor, planina bogova”.

Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Novogodišnji praznici na Zlatiboru su doneli nove rekorde u posećenosti.

Još jedna od interesantnih priča ovog broja jeste o iskoraku zlatiborskog hotelijerstva sa novim brendom. Reč je o hotelu porodične kompanije ”Mona”, sada uz novi brend preimenovan u ”Mona Plaza” s planovima da provereno poslovno znanje proširi regionom.

Januarsko izdanje elektronskih novina predstavlja jedinstven gurmanski doživljaj u restoranu ”Moj zavičaj”, gde svi ljubitelji dobrog ukusa mogu uživati u jedinstvenom predlogu iz jelovnika “Zlatiborski voz”. U ovom odeljku Elektronskih novina predstavljeni su i smeštajni kapaciteti zabavno tematskog parka “El Paso City”-ja.

Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x