Zlatibor predstavlja turističku ponudu na sajmu u Berlinu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Turistička organizacija Zlatibor
Podelite vest

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu – ITB Berlin (Internationale Tourismus-Börse Berlin) koji se održava od 7. do 9. marta 2023. godine.

Na najznačajnijoj manifestaciji iz oblasti turizma u Evropi, ove godine predstavlja se preko 160 zemalja sveta. Svi predstavnici značajnih svetskih turoperatora, turistički novinari, blogeri, ne samo sa nemačkog tržišta, već iz celog sveta ovih dana se nalaze u Berlinu. Popularni ITB poznat je i kao najveći B2B poslovni sajam na kome su u prvom planu poslovni sastanci.

U narednim danima predstavnici Turističke organizacije Zlatibor učestvovaće na brojnim sastancima kao i predavanjima. Jedan od najbitnijih sastanaka je sa Kirsi Hirvanen, predstavnikom UNWTO, sa kojom će razmatrati kandidaturu Gostilja za izbor najlepšeg turističkog sela za 2023 godinu. Takođe prisustvovaće edukacijima na temu održivog i zelenog turizma u skladu sa planom Opštine Čajetina koja teži da postane jedna od prvih ekoloških opština u Srbiji.

Prvog dana sajma, veliko interesovanje među posetiocima privukla je turistička ponuda Zlatibora. Zanimala ih je Gold gondola, avanturistički i sportski sadržaji, gastronomija… Zainteresovani posetioci mogu bolje upoznati ponudu najposećenije planine u Srbiji, u hali 1.1, u okviru štanda Turističke organizacije Srbije, do 9. marta kada se ovaj sajma završava.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x