Zlatibor u oktobru – novo izdanje Elektronskih novina otvara Uvodnik Olivera Paunovića, producenta filma “Zlatibor planina bogova”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: TO Zlatibor
Podelite vest

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje svojih Elektronskih novina.

Oktobarski broj otvara Uvodnik Olivera Paunovića, producenta filma “Zlatibor planina bogova”, čija je premijera nedavno održana na Zlatiboru.

Priča o nastanku filma, od ideje do realizacije i premijernog prikazivanja je tema novog broja e-novina.

Oktobarsko izdanje upotpunjuju priče o akciji čišćenja povodom Svetskog dana čistih planina koje je organizovala “Gold gondola”,  nedavno održanim tenskim turnirima, kao i lepa vest koja je na Zlatibor stigla iz Talina, da je ova destinacija uvrštena među top 100 najboljih svetskih priča prema primerima održivog razvoja.

U oktobarskom broju predstavljen je i program priznavanja prethodnog učenja i sertifikacija znanja stečenih kroz radno iskustvo koje sprovodi Ugostiteljsko-turistička škola Čajetina.

Interesantne priče o konacima i krčmi muzeja “Staro selo” Sirogojno čitaoce će vratiti u prošlost zlatiborskog kraja, podsetiti na tradiciju i neke davno zaboravljene gastronomske specijalitete. Neizostavni deo novina je rubrika “Iz prošlosti Zlatibora” koja nam ovog meseca donosi priču o ekskluzivnom izboru za Mis Jugoslavije, koji je davne 1968. godine organizovan u tada najlepšem planinskom hotelu SFRJ, hotelu “Palisad”.

Oktobarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je pogledati ovde

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x