Zlatna konferencija u hotelu Palisad na Zlatiboru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

PROMO Gold gondola
Podelite vest

Udruženje građana Zlata u saradnji sa Savetom za rodnu ravnopravnost opštine Čajetina, u subotu 17.juna u hotelu Palisad, organizuje konferenciju pod nazivom Volim svoj život.

Konferencije je namenjena ženama ne samo iz zlatiborskog kraja, nego i iz cele Srbije, za sve one koje žele da se ostvare kao preduzetnice, kao i sve one preduzetnice koje smatraju da mogu doprineti daljem razvoju ženskog preduzetništva kroz razmenu iskustava, edukacije, inovacije i kreativnosti.

Dobro razvijeno preduzetništvo je odlika ekonomski stabilnih tržišta, te je osnaživanje ovog sektora od ključne važnosti za dalji ekonomski razvoj, smanjenje nezaposlenosti i povećanje privrednih subjekata koji plaćaju porez, naveli su organizatori u saopštenju.

Na konferenciji će se govoriti o poslovnoj edukaciji – ciljevi / poslovni i lični i biznis model i emotivnoj edukaciji – emotivno zdravlje i komunikacija sa zaposlenima. Konferencija će trajati od 9 do 18 časova.

Konferenciju su podržali Opština Čajetina, JP Gold gondola Zlatibor , Inovacioni Biznis centar Zlatibor, Turistička organizacija Zlatibor, kao i brojni prijatelji udruženja Turističko rekreativni kompleks Zlatibor, Hotel Buket, Stojanović delikates, Vip Casa Club, kafe Vizitor, Kraljeva voda.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x