Zrenjaninski otvoreni bazen počinje sa radom, danas besplatan ulaz

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: www.sportskiobjekti.com/
Podelite vest

Otvoreni gradski bazen Sportskog centra “Jug” na “Šećerani” počinje sa radom i tim povodom ulaz na bazen danas će biće besplatan, a letnja sezona trajaće do 31. avgusta.

Povodom početka kupališne sezone bazen je danas obišao zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac koji je, između ostalog rekao i da će cena ulaznice biti neporomenjena u odnosu na ptethodnu godinu

Upravnik Gradskog bazena Dragan Bogdanović rekao je da su svi radovi na vreme završeni i da je pred početak kupališne sezone završena sanacija školjke bazena, zamenjene su oštećene mlaznice i suncobrani, a urađeno je i kompletno farbanje bazena i betonskih površina i srovedena je deratizacija i dezinsekcija travnatih i betonskih površina.

“Dobili smo rezultate analize vode od Zavoda za javno zdravlje o hemijskoj i bakteriološkoj ispravnosti vode, a analize vode rade se svakodnevno na svaka dva sata, tako da ne postoji razlog za bojazan od neispravne vode za kupanje”, rekao je Bogdanović.

On je kazao i da cena ulaznice za odrasle iznosi 170 dinara, za decu do 12 godina 80 dinara, dok deca do pet godina ulaze besplatno, uz pratnju odraslih.

Blok karata za 25 dana iznosi 3.250 dinara za odrasle, 2.000 dinara za decu do 12 godina.

Cena ulaznice za studente je 80 dinara, dok je cena za ležaljku 150 dinara.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x