Zvezda dočekuje Voždovac, Partizan gostuje ekipi Mladost GAT

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

(BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC)
Podelite vest

Utakmicama šestog kola nastavlja se fudbalska Super liga Srbije – Crvena zvezda će dočekati Voždovac, dok će Partizan gostovati ekipi Mladost GAT.

Šestu rundu domaćeg šampionata danas će od 18.00 u Nišu otvoriti fudbaleri Radničkog i Novog Pazara, trenutno 14. i osmi tim lige. Radnički ovaj meč dočekuje sa samo dva osvojena boda i pokušaće da upiše prvu pobedu, dok Novi Pazar posle dva vezana trijumfa na Čair stiže sa šest bodova na svom kontu.

Sutra su na programu tri utakmice, a prve dve se igraju od 19.00. Kolubara, trenutno 11. na tabeli sa pet bodova, dočekaće trećeplasiranu Vojvodinu koja ima deset bodova, dok će poslednjeplasirani Napredak ugostiti TSC koji je na pet mečeva sakupio osam bodova.

Od 20.45 na stadionu “Rajko Mitić”, fudbaleri Crvene zvezde će, posle plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, dočekati Voždovac i pokušaće da nastave pobedničku seriju u domaćem šampionatu.

Izabranici Dejana Stankovića su na četiri odigrane utakmice upisali isto toliko pobeda i sa 12 bodova i gol razlikom 17:1 dočekuju Voždovac koji je trenutno sedmi na tabeli sa osam bodova.

Nedeljni program od 19.00 otvaraju Mladost i Radnik, odnosno Spartak i Javor, a pola sata kasnije će Mladost GAT ugostiti Partizan koji u Novi Sad stiže posle eliminacije od kiparskog AEK-a u kvalifikacijama za Ligu Evropa i, po navodima medija, bez dosadašnjeg trenera Ilije Stolice.

Crno-beli su u prve četiri utakmice u novoj sezoni upisali samo jednu pobedu, uz dva remija i poraz, i trenutno su deveti sa pet bodova, dok je Mladost GAT na 12. poziciji sa bodom manje.

Poslednji meč šestog kola Super lige na programu je u ponedeljak od 17.00 kada će Radnički 1923 dočekati Čukarički. Kragujevački tim je deseti na tabeli sa pet bodova, dok je Čukarički trenutno drugi sa 12 bodova.

Parovi šestog kola Super lige Srbije:

Petak:

  • Radnički Niš – Novi Pazar (18.00)

Subota:

  • Kolubara – Vojvodina (19.00)
  • Napredak – TSC (19.00)
  • Crvena zvezda – Voždovac (20.45)

Nedelja:

  • Mladost – Radnik (19.00)
  • Spartak – Javor (19.00)
  • Mladost GAT – Partizan (19.30)

Ponedeljak:

  • Radnički 1923 – Čukarički (17.00)

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x