Zvezda povlači dres sa brojem 11 u čast Dragana Džajića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Crvena zvezda printscreen
Podelite vest

Skupština fudbalskog kluba Crvena zvezda potvrdila je danas odluku Upravnog odbora o povlačenju dresa sa brojem 11 po završetku tekuće sezone, u čast Dragana Džajića.

“Nemam reči kojima bih mogao da zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni”, rekao je Džajić na vanrednoj sednici Skupštine Crvene zvezde, prenosi klub.

Dres sa brojem 11 je treći koji su crveno-beli povukli iz upotrebe posle broja 12, posvećen navijačima Crvene zvezde, i broja 26, koji je povučen nakon smrti Gorana Gogića.

“Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljstvo ste mi učinili”, naveo je Džajić.

Ovo znači da će Osman Bukari biti poslednji fudbaler Crvene zvezde koji će nositi dres sa brojem 11, s obzirom da će od leta zadužiti novi broj.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x