AgroJug: Ministar Krkobabić sa saradnicima posetio opštinu Lebane

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu boravio je u Lebanu. Razlog njegove posete bio je razgovor obesplatnom prevozu za stanovnike sela, kao i minibusevi i početak tradicionalnih manifestacija koje će biti održane i u selima ove opštine.

U razgovoru sa meštanima i predstavnicima lokalne samouprave, razgovaralo se o svakodnevnim problemima.

“Spremni smo da potiremo razlike između grada i sela”, rekao je Krkobabić ovom prilikom i naglasio da se ogroman novac ulaže u seoske sredine.

Ministar se zaustavio u selu Grgurovce koje je na ovaj način prvi put dobilo redovan linijski prevoz. Predsednik opštine Ivan Bogdanović zahvalio je ministru na posetu i rekao da opština Lebane učestvuje u svim programima Ministarstva za brigu o selu.

Ministar Krkobabić je u selu Bošnjace obišao voćarsku zadrugu “Agro prima jug” koja je iz prošlogodišnjeg programa Ministarstva za brigu o selu namenjenog zadrugama dobila 13,4 miliona dinara za unapređenje poslovanja nabavkom rashladnog agregata i savremene opreme za preradu voća.

AgroJug je emisija o poljoprivredi dnevnog karaktera, i u njoj su prikazana najbitnija dešavanja vezana za poljoprivredu.

Sva bitna dešavanja vezana za poljoprivredu u Srbiji i regionu.

Iskustva poljoprivrednika iz raznih delova Srbije, vezanih za stočarstvo, ratarstvo, pčelarstvo, voćarstvo, cvećarstvo, vinogradarstvo, povrtartstvo…

Učesnici smo gotovo svih manifestacija i događaja koji su u vezi sa poljoprivredom.

AgroJug prati bitne teme:

  • Poljoprivreda 2021 godine u Srbiji
  • Žene na selu
  • Voćarstvo u Srbiji
  • Pčelarstvo 2021 godine u Srbiji

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x