AgroJug: Uspešno održana II konferencija o agroturizmu u Prokuplju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

U Prokuplju je održana Druga konferencija o razvoju agroturizma u Toplici, koju je organizovala novoformirana Toplička akademija strukovnih studija u saradnji sa Turističkom organizacijom Grada Prokuplja.

O značaju formiranja Topličke akademije i potencijalnom osnivanja smera za agroturizam, govorili su narodni poslanik dr Darko Laketić, gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović, predsednik Topličke akademije Prof. dr Zvonko Zlatanović, kao i direktor Turističke organizacija Prokuplja Simon Simonović.

Stručna predavanja na ovom skupu su održali Prof. Dr Drago Cvijanović, dekan Fakulteta za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje Univerziteta u Kragujevcu, i dr Branko Krasojević licencirani stručni konsultant iz Beograda.

AgroJug je emisija o poljoprivredi dnevnog karaktera, i u njoj su prikazana najbitnija dešavanja vezana za poljoprivredu.

Sva bitna dešavanja vezana za poljoprivredu u Srbiji i regionu.

Iskustva poljoprivrednika iz raznih delova Srbije, vezanih za stočarstvo, ratarstvo, pčelarstvo, voćarstvo, cvećarstvo, vinogradarstvo, povrtartstvo…

Učesnici smo gotovo svih manifestacija i događaja koji su u vezi sa poljoprivredom.

AgroJug prati bitne teme:

  • Poljoprivreda 2021 godine u Srbiji
  • Žene na selu
  • Voćarstvo u Srbiji
  • Pčelarstvo 2021 godine u Srbiji

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x