Aleksandar Šapić kandidat SNS za gradonačelnika Beograda, saznaju Srbija Vesti

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printsreen youtube RTV Pink
Podelite vest

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapiš i definitivno je predlog ove partije za gradončalnika glavanog grada. Ovih dana biće održana skupština stranke na kojoj bi članstvo trebalo i da potvrdi ovaj predlog.

Skupština grada Beograda na kojoj će on biti izabran biće održana u subotu, saznaju Srbija Vesti.

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić rekao je da se njegov stav o funkciji gradonačelnika Beograda nije promenio od izbora do danas, i da nosilac liste posle radskih izbora treba da bude gradonačelnik, prenosi Beta.

“Ja sam ozbiljan čovek, bez obzira što neki očigledno to tako ne doživljavaju. Ozbiljni ljudi ne ponavljaju šesnaest puta isti stav, samo zato što mediji, ili pojedinci na tu temu spekulišu” rekao je Šapić za Danas.

Šapić je napomenuo i da je o tome više puta govorio, naročito od onog momenta kad je odlučeno da će biti prvi na listi za gradske izbore.

“Jasno sam rekao šta sam imao. A pošto se moj stav nije promenio, mislim da nema razloga da se ponavljam, bez obzira na raznorazne medijske spekulacije koje su vezane za moje ime i tu poziciju već mesecima”, rekao je on.

Dodao je da je i predsednik SNS Aleksandar Vučić “više puta izneo identičan stav proteklih meseci”.

“Tako da zaista, uz svo poštovanje, nemam potrebu da po, ne znam, koji put isto govorim i da se ponavljam”, napomenuio je Šapić.

Uptan da li mu možda smeta što će njegova funkcija biti oročena, jer se govori da će nova Skupština imati oročeno trajanje do novih gradskih izbora, Šapić je odgovorio da “ne zna šta znači termin oročeni, ali da nije ni važno”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x