Dačić: Na predstojećim izborima dolazi u obzir samo koalicija sa Vučićem

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić kazao je da su na glavnom odboru te stranke jednoglasno odlučili da u obzir dolazi samo koalicija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na predstojećim izborima koji će biti održani 17. decembra.

Dačič je za Srpski telegraf kazao da “može da stavi ruku na panj” da neće ući u savez sa opozicijom i da mu “ne pada na pamet da pravi koaliciju sa neprijateljima Srbije, bilo da su lažni evropejci ili lažne patriote”.

Govoreći o izbornim rezultatima kazao je da je SPS ubedljivo druga po snazi partija u Srbiji, kao i da očekuje odličan rezultat na decembarskim izborima.

Dodao je i da na izborima u glavnom gradu očekuje zajedničku pobedu sa SNS, kao i uspešni kontinuitet dosadašnje politike, “koja je uspešno vodila Beograd”.

Dačić je komentarišući naziv liste SPS “Ivica Dačić – premijer”, rekao da se  zove tako jer idu otvoreno pred birače kako bi znali šta da očekuju od njih nakon izbora.

“Kod nas je što u izlogu, to i u radnji. Imate kod opozicije da predsednici partija ne samo što ne smeju da kažu da hoće da budu premijeri, ako pobede, nego čak i njihove liste vode neki iz drugog, trećeg reda”, rekao je on.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x