Danas: Vučićev odgovor Đilasu zavisi od rezultata istraživanja javnog mnjenja

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Odluku da li će se u gradu Beogradu održati novi izbori predsednik države i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić doneće na osnovu rezultata istraživanja javnog mnjenja, odnosno “opipavanja pulsa birača” posle sastanka sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom, koja bi trebalo da budu završena do petka.

“S obzirom da Vučić nije bio zadovoljan rezultatima SNS, kako na republičkom nivou, a posebno u Beogradu, nova istraživanja javnog mnjanja počela su da se izradjuju već drugog dana od održavanja izbora”, piše list Danas pozivajući se na izvor iz krugova bliskih SNS.

Kako je taj izvor naveo, “i sa zakazivanjem sastanka sa Đilasom je Vučić sačekao dok ne dobije rezultate prvih sondaža”, prenosi Danas i podseća da bi Vučić trebalo da ove sedmice odgovori na Đilasov predlog o održavanju novih beogradskih izbora.

“Vučić sada želi da vidi kako njegovi birači primaju sastanak sa Đilasom, kako to prima celokupno javno mnjenje, a kako opozicioni birači. Na osnovu toga će donositi dalje odluke o beogradskim izborima”, rekao je izvor lista Danas.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x