Delegacija Svetske rvačke federacije posetila Beograd povodom organizacije SP

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Facebook Rvački savez Srbije
Podelite vest

Delegacija Svetske rvačke federacije posetila je Beograd kako bi proverila kako teku pripreme za Svetsko prvenstvo, koje će se od 10. do 18. septembra održati u glavnom gradu Srbije.

Delegaciju Svetske rvačke federacije predvodio je predsednik Nenad Lalović, koji je pohvalio Rvački savez Srbije za uradjeno i istakao veliku motivisanost i profesonalnost svih koji su uključeni u organizaciju.

“Srbija u potpunosti može da parira najrazvijenijim zemljama sveta kako po uslovima za treniranje koje je obezbedila rvačima, tako i kada je u pitanju organizacija predstojećeg Svetskog prvenstva. Srećan sam kada vidim koliki napredak je ostvarilo rvanje u proteklih par godina, kao i na saradnju Srbije sa Svetskom rvačkom federacijom. Radujem se spektaklu koji nas očekuje u septembru”, rekao je Lalović, preneo je danas Savez.

Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković naveo je da je organizacija Svetskog prvenstva u septembru izuzetno značajan dogadjaj za Srbiju i Beograd, a posebno za rvanje kao sport i da je to potvrda kvalitetnog i posvećenog rada Saveza.

“Predstavnicima Svetske rvačke federacije detaljno smo predstavili kompletan plan organizacije i zaista sam zadovoljan njihovim reakcijama i konstruktivnim predlozima. Prvenstvo se organizuje na najvišem svetskom nivou u skladu sa svim standardima ovako velikog takmičenja. Osim fantastičnih borbi rvača, očekuje nas i veoma atraktivan zabavni program i bogat prateći sadržaj u kojem će i rvači i posetioci moći da uživaju”, rekao je Trajković.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x