Đilas: Predlažemo Deklaraciju za sprečavanje ponovne propasti Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Milan Obradović
Podelite vest

Predsednik SSP Stranka slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas na sednici glavnog odbora u Jagodini da ta stranka predlaže Deklaraciju o sprečavanju propadanja Srbije sa konkretnim rešenjima za izlazak iz krize.

Đilas je naveo da će se ta stranka truditi da opozicija na naredne izbore izađe što jedinstvenija i u broju kolona koliki je potreban da se postigne što bolji rezultat, a to je promena ove vlasti.

Đilas je rekao da datum izbora niti koji će izbori biti raspisani ne zavisi od opozicije.

“Ne znamo kad će i koji izbori biti raspisani, ali znamo dve stvari, znamo kakva je situacija u Srbiji danas i koja su rešenja da se to promeni i da živimo pristono i bezbedno”, rekao je Đilas i potom započeo predstavljanje “Deklaracije o sprečavanju propadanja Srbije” koja bi danas trebalo da bude usvojena.

Ta deklaracija kako je rečeno, sadrži konkretne mere, šta sve treba da se uradi da bi se zaustavilo ponovono propadanje Srbije koja je gotovo uništena kada je ova ista ekipa bila na vlasti devedesetih godina.

“Ukoliko bi se sproveli predlozi iz ove deklaracije, Srbije bi bila druga zemlja”, rekao je Đilas.

Kako je ranije saopšteno, deklaracija sadrži predloge, od strategije za borbu protiv nasilja, do zaštite privrednih potencijala i povećanja plata.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x