Dokumentarni film ” To je Toma” producenta Olivera Paunovića u Bratuncu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

U ponedeljak, 12. decembra u Domu kulture u Bratuncu, u Republici Srpskoj od 19 sati premijerno će biti prikazan dokumentarni film „To je Toma“ producenta Olivera Paunovića, u režiji Vladimira Ristića. Ulaz je slobodan.

To je Toma“, dugometražni dokumentarni film, producenta Olivera Paunovića i reditelja Vladimira Ristića ima elemente igrane rekonstrukcije i biografska je priča o legendarnom pevaču i kompozitoru Tomi Zdravkoviću iz vizure porodice i prijatelja koji su ga poznavali.

O Tomi u filmu govore njegova supruga Gordana, kolege Zoran Kalezić i Hasan Dudić, glumice Tanja Bošković i Danica Maksimović i mnogi drugi.

Film je premijerno prikazan na ovogodišnjim „Filmskim susretima“ u Nišu, emitovan je na nacionalnoj TV Crne Gore i TV Prva, u Čikagu, a priliku da uživa u  ostvarenju imala je i publika u Beogradu, na Zlatiboru, posetioci festivala filmske glume „MOFF“ u Mostaru i Kulturnog centra Leskovac.

Ovaj dugometražni dokumentarni film obiluje mnogim ekskluzivnim i nikad viđenim fotografijama, audio i video snimcima iz višedecenijske karijere Tome Zdravkovića.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x