Er Srbija od 17. maja 2023. godine počinje da leti iz Beograda za Čikago

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Air Serbia
Podelite vest

 Er Srbija će uspostaviti direktne letove između Beograda i Čikaga, preko aerodroma ORD (O’Her) od 17. maja 2023. godine, saopoštila je danas ta kompanija.

Nakon više od 30 godina pauze, kako je navedeno, srpska nacionalna avio-kompanija ponovo uspostavlja saobraćaj do čuvenog “Vetrovitog grada”.

Do 11. juna letovi će se obavljati dva puta nedeljno, sredom i subotom, dok će se od 12. juna letovi između Beograda i Čikaga obavljati tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i subotom.

Letovi će trajati oko 11 sati i obavljaće se avionima erbas A330 iz dugolinijske flote Er Srbije. Karte su već u prodaji, po početnoj ceni od 640 evra za povratni let, sa uključenim svim taksama.

“Očekujemo veliko interesovanje za direktne letove između Beograda i Čikaga. Uz dobre konekcije koje Er Srbija nudi, to može biti zanimljiva destinacija i za one koji planiraju da nastave putovanje do drugih tačaka”, rekao je regionalni direktor Er Srbije za Severnu i Južnu Ameriku Džordž Petković.

Čikaški međunarodni aerodrom ORD, jedan je od šest najprometnijih svetskih aerodroma, a 2019. godine njegove usluge je koristilo preko 90 miliona putnika, kojima je na raspolaganju bilo 236 destinacija.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x