Gajić (NS): Posle izbora ulazimo u koalicionu vlast u Beogradu pod uslovom da budem gradonačelnik

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Narodna stranka printscreen
Podelite vest

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste “Narodna lista – ključ za pobedu” Vladimir Gajić ocenio je danas da će na predstojećim lokalnim izborima 2. juna ta koalicija osvojiti oko pet odsto glasova u glavnom gradu.

Gajić je u intervjuu za dnevni list Politika kazao da istraživanja pokazuju da ta lista ima podršku oko 4,5 odsto građana Beograda. Po njegovim rečima, ako dođe do toga da formiranje vlasti zavisi od liste “Narodna lista – ključ za pobedu”, njihov uslov će biti da on bude gradonačelnik.

“Ukoliko bismo došli u poziciju da budemo ključ pobede, nadam se da bi našli zajednički jezik u vezi sa upravljanjem Beogradom sa ostalim strankama opozicije. U tom slučaju naš zahtev će biti da ja budem gradonačelnik Beograda jer sam realno mnogo bolji i kvalitetniji kandidat od ostalih kandidata opozicije”, naveo je Gajić u intervjuu.

On je izjavio da je glavni adut Narodne stranke i njenih koalicionih partnera to što je njihova lista jedna od retkih koja je “patriotska”. Listu “Narodna lista – ključ za pobedu” čine Narodna stranka, Nova Srbija i pokret “Živim za Srbiju”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x