Gašić: Policija efikasno sprovodi akcije suzbijanja krijumčarenja migranata

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/MUP SRBIJE)
Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić ocenio je danas da policija efikasno sprovodi akcije suzbijanja krijumčarenja migranata i hapšenja osumnjičenih, kao i oduzimanja oružja koje pronađe u tim akcijama.

“O tome svedoči i nedavna akcija pripadnika Policijske uprave Pirot u kojoj su zaplenili tri automatske puške i dva pištolja i uhapsili četvoricu ilegalnih migranata – državljana Avganistana. Policija će nastaviti odlučnu borbu protiv svih vidova kriminala kako bi bezbednosna situacija bila na još većem nivou”, rekao je Gašić prilikom obilaska PU Pirot.

Gašić je naveo da je zadovoljan bezbednosnom situacijom u tom gradu i najavio nastavak ulaganja u opremu i bolje uslove policajaca, prenelo je ministarstvo u saopštenju.

“Bezbednost svih građana Srbije prioritet je u radu Ministarstva unutrašnjih poslova, a policija kontinuirano prati stanje bezbednosti i sprovodi redovne kontrole kretanja i boravka migranata i stalne akcije izmeštanja migranata u prihvatne centre, gde im je obezbeđen adekvatan smeštaj”, kazao je ministar.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x